آشنایی با هولوگرام انعکاسی
در این مطلب هدف بر این بوده است تا به شما به عنوان مشتریان خود اطلاعاتی درباره انواع هولوگرام ها بدهیم تا بتوانید با سرعت هرچه بالاتر و با کیفیت هرچه بهتر انواع پروسه های صنعتی و یا تجاری خود را به پایان برسانید.
در سال ۱۹۶۸ هولوگرام Rainbow یا انعکاسی(Reflection ) به وجود آمد. ساختار این نوع هولوگرامها به گونهای است که زیر نور سفید قابل دیدن هستند. اگر بیننده حالت خود را نسبت به یک هولوگرام انعکاسی تغییر دهد، میتواند طیفهای مختلف رنگ را ببیند. اینکه ما میتوانیم یک هولوگرام را به صورت سه بعدی، برجسته و رنگارنگ ببینیم ناشی از خطای دید است.
بهترین روش فهمیدن هولوگرام، مقایسه آن با عکاسی است. در عکاسی، نقطه به نقطه یک عکس سیاه و سفید توسط شدت اشعه نور ساخته میشود که هر نقطه روی عکس بسته به شدت موج نور، تنها یک یا چند چیز را ضبط و آشکار میسازد. اما باید توجه داشت نوری که یک منظره واقعی را میسازد فقط توسط دامنه و طول موج نور تعیین نمیشود بلکه فاز نقش عمدهای را نیز ایفا میکند. در عکاسی، فاز نوری از منظره اصلی منحرف میشود بنابراین در عکاسی، تصاویر سه بعدی نخواهیم داشت. اما در هولوگرافی علاوه بر شدت نور (دامنه و طول موج )، فاز نیز روی صفحه حساس به نور ثبت میشود.
آشنایی با هولوگرام انتقالی
اینکه شما از انواع هولوگرام ها اطلاعات داشته باشید تا بتوانید به صورت کاملا متفاوت از هرکدام اینها بهره بگیرید و بتوانید به راحتی در صنعت خود پیشرفت ایجاد کنید حق شماست.بنابر این ما در این مطلب میخواهیم به شما نمونه هایی از این هولوگرام ها را معرفی کنمی.
بعد از اختراع لیزر انواع هولوگرامها میتوانست ساخته شود. اولین هولوگرامها که با نور لیزر قابل رویت بود، هولوگرامهای انتقالی نام داشتند.
طرز تهیه غذای کمکی نوزاد – حریره بادام (از ۴ ماهگی) مواد لازم: ۱۰ عدد بادام ۱۰ گرم آرد برنج (دو قاشق مرباخوری) ۱۰ گرم شکر […]
طرز تهیه غذای کمکی نوزاد – شیربرنج (از ۷ ماهگی) مواد لازم: ۲۵ گرم برنج (۵ قاشق مرباخوری) یک و نیم لیوان آب ۲۵۰ گرم شیر […]
طرز تهیه غذای کمکی نوزاد – دیزی مرغ (۶-۹ ماهگی) مواد لازم: ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی سه چهارم فنجان (۱۰۰ گرم) هویج خرد شده یک […]