هولوگرام | برچسب امنیتی

بعدنگار، اولین تولید کننده بخش خصوصی برچسب هولوگرام

هولوگرام | برچسب امنیتی

بعدنگار، اولین تولید کننده بخش خصوصی برچسب هولوگرام

هولوگرام | برچسب امنیتی

تولید و چاپ هولوگرام و چاپ انواع برچسب امنیتی هولوگرام، بارکد، پلمپ تخریب شونده

  • ۰
  • ۰

درباره تاریخچه هولوگرام های هوشمند 

شناخت مبدا حضور هر علمی یکی از راه هایی است که ما میتوانیم با کمک آن این علم را بهتر بشناسیم و نحوه به کار گیری آنرا سهولت بخشیم.این امر باید برای شما کافی باشد تا اجازه دهید کمی درباره تاریخچه ی هولوگرام های هوشمن با شما صحبت کنیم.

هولوگرام های هوشمند، برای اولین بار توسط پژوهشگران دانشگاه کمبریج درسال ۲۰۰۴ ارائه شد ولی چند سالی است که محصولات این نوع هولوگرام هوشمند مورد استفاده قرار می گیرند.

درباره هولوگرام هوشمند بدانید

این نمونه از هولوگرام ها را به شما معرفی میکنیم تا بتوانید بهتر از هر لحظه ی دیگری در صنعت و یا حرفه ی خود پیشرفت کنید اما این انتظار را نباید داشته باشید که بدون داشتن اطلاعات این اتفاق برای شما بیوفتد.بنابر این باید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

هولوگرام های مرسوم توسط ثبت الگوی تداخلی نوری ایجاد می شوند و به صورت گسترده به عنوان لیبل و تگ های امنیتی برای احراز هویت استفاده می شوند. این هولوگرام ها را که روی کارت های شناسایی و اعتباری و … مشاهده می کنید، روی مواد حساس به نور ثبت می شوند و در طول گذر زمان، بدون تغییر و ثابت باقی می مانند. تحقیقاتی که در دهه اخیر صورت گرفته است، نوعی هولوگرام هوشمند را معرفی کرده است که روی مواد دیگری ایجاد می شوند. موادی مثل Ashydrogelها یا Hydrogelها مواردی هستند که امروزه در این صنعت استفاده می شوند.
در هولوگرام های هوشمند، الگوی تداخلی در متریالی ثبت می شود که نسبت به شرایط محیطی، به صورت انقباض- انبساط و یا تغییر رنگ از خود واکنش نشان می دهد. در واقع خصوصیاتی که این نوع هولوگرام ها ایجاد می کنند، ربطی به پروسه هولوگرافی و ثبت ندارد. بلکه تمام این ویژگی ها، به علت پلیمر هوشمندی است که ثبت نوری روی آن انجام می شود.
پلیمر های هوشمندی که  برای این نوع هولوگرام ها استفاده می شوند، دارای امولسیون هالید نقره است. الگوی فریز روی اجزای نقره متالیک این امولسیون (در طیف حدود۲۰نانومتر) ثبت می شود. ضخامت این پلیمر، حدود ۵تا۱۰ مایکرون است.
تعداد فریز ها با تغییرات محیطی فیزیکی، شیمیایی و یا زیستی تغییری نمی کند. بلکه به علت تغییر ضخامت ماده ثبت پلیمری(یا همان انقباض و انبساط)، طول موج و یا شدت را برای بیننده تغییر می دهد. این تغییرات برای کنترل کننده یا مصرف کننده، به صورت تغییر رنگ و یا درخشش و روشنایی نمود پیدا خواهد کرد.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی